Складіть і запишіть рецепт приготування макаронів з тунцем, використавши наведені інгредієнти й передавши кількісні показники словами в різних відмінкових формах.
Інгредієнти
- Макарони - 250 г;
- тунець - 180-200 г;
- часник - 2-3 зубчики;
- оливкова олія - 2-4 ст. л.;
- твердий сир - 90 г;
- петрушка - дві-три гілочки; сіль.
Рецепт
- Дві - чотири столової ложки оливкової олії розігріти у великій сковорідці. Додати два - три зубчики подрібленого часнику. Посолити до смаку і томити, помішуючи, на середньому вогні, до м'якості часнику.
- Додати до олії та часнику сто вісімдесят або двісті грамів тунця. Прогріти все разом, помішуючи й розбиваючи крупні шматочки тунця.
- Відварити двісті п'ятдесят грамів макаронів до готовності, у великій кількості підсоленої води, як вказано на упакуванні.
- Додати у макарони дві - три гілочки петрушки, дев'яносто грамів твердого сиру, розігріту олію з часником та тунцем. Добре перемішати. Розкласти макарони з тунцем по порційних тарілках.